Команда поліції Херсонщини виграла чемпіонат області з легкоатлетичного кросу

У суботу, 3 квітня 2021 року  у Херсоні за ініціативи начальника Головного управління Національної поліції в Херсонській області та при підтримці профспілки атестованих працівників ОВС відбулись традиційні змагання з легкоатлетичного кросу серед поліцейських. 

У турнірі взяли участь легкоатлети з обласного главку поліції, відділів та відділень поліції області, спецпідрозділу КОРД, роти поліції особливого призначення, роти патрульної служби поліції особливого призначення «Херсон», Управління патрульної поліції, Управління поліції охорони та курсанти Херсонського факультету ОДУВС. 
Загалом у змаганнях взяли участь 12 команд, кожна з яких складалася з 3 учасників. Загалом, за призові місця змагались майже 40 спортсменів. Чоловіки долали дистанції 1, 3 та 5 кілометрів, жінки бігли 1 кілометр. 
За результатами забігів перше місце посіла команда обласного главку поліції. Друге місце здобули курсанти Херсонського факультету ОДУВС. Третіми стали спецпідрозділу КОРД. 
По завершенню змагань кращі легкоатлети в особистому заліку отримали медалі і грамоти. Команди-переможці нагородили кубками та цінними подарунками. 
Також за результатами турніру сформована збірна команда поліції Херсонщини, яка буде представляти нашу область на всеукраїнських змаганнях Національної поліції з легкоатлетичного кросу, які пройдуть у квітні в місті Чернігів.


Фото:

Нашi партнери