У Херсоні відбулись шосейні велоперегони «Вело 50»

У неділю, 4 квітня 2021 року у Херсоні відбулись шосейні велоперегони «Вело 50». Спортсмени змагались за першість на маршруті довжиною в 50 кілометрів.

За словами організатора змагань Андрія Кутасова, до Херсона приїхали  більше 100 спортсменів віком від 16 до 80 років. з Києва, Мелітополя, Запоріжжя, Одеси, Дніпра, Нікополя.


Захід спрямований на любителів шосе. Учасники хмагань  були розділені на 7 вікових категорій і на 2 типи велосипедів: шосе і МТБ.

Стартували велосипедисти з площі Свободи. Потім рухались маршрутом вул. Пугачова - Миколаївське шосе – село Степанівка – село Садове - селище Антонівка - траса Р-47 - Бериславське шосе. Фінішували  у Херсоні.

Подолав дистанцію 50 кілометрів за 1 годину 21 хвилину і став першим серед чоловіків у категорії «шосе» від 30 до 39 років - велосипедист з Нікополя Олексій Кононенко. 
Валерій Нарижний із Запоріжжя виборов перше місце у категорії чоловіки шосе від 60 років. На дві секунди пізніше приїхав його друг Костянтин Павловський. 
Херсонка Алла Галета, яка більше 10 років займається велоспортом,  стала першою серед жінок у категорії шосе від 18  до 35 років.. 


Фото:

Нашi партнери