Скадовські волейболістки потрпили до фіналу чемпіонату України «Дитяча ліга»

З 2 по 5 квітня 2021 року на базі Скадовської РК ДЮСШ проходили ігри І туру чемпіонату України «Дитяча ліга» з волейболу серед дівчат 2004 року народження сезону 2020-2021 року. Про це повідомляють Скадовські новини 
Місто Скадовськ представляла команда спортивної школи під керівництвом тренера Василя Моніча. 

Цього року в чемпіонаті беруть участь 10 команд, які розділені на три підгрупи. У Скадовську, крім господарів майданчика, грали також волейболістки Харківського професійного коледжу спортивного профілю і команда «Левиці» з Маріуполя Донецької області. 
Протягом 3-х днів команди, незважаючи на перерви в тренуваннях, пов'язані з карантинними обмеженниями, відсутність достатньої кількості турнірів, демонстрували якісний та видовищний волейбол. 
Скадовчанки гідно змагалися з суперницями і жодного разу не програли. В результаті, завдяки перемозі над харків'янками, скадовчанки стали першими в турнірній таблиці. На останньому місці - команда з Маріуполя. 
Ця перемога дозволила волейбольному клубу «Скадовськ» потрапити до фінальної частини змагань. Згідно з правилами чемпіонату України туди потрапили і харків'янки, які опинилися на другому місці.


Фото:

Нашi партнери