Великолепетиські спортсмени стали призерами чемпіонату України з класичного жиму

3-4 квітня 2021 року в м. Хмельницький відбувся чемпіонат України з класичного жиму лежачи серед дівчат, юнаків, юніорів та юніорок.

Команда Великолепетиської громади Херсонської області  була представлена на цих змаганнях вихованцями місцевого спортивного клубу.  Про це повідомляє Великолепетиська селищна рада.


Хоча чемпіонат проходив в умовах жорстких карантинних заходів та без глядачів, це не позбавило його конкуренції, вольових перемог та кількох рекордів України. 

У змаганнях серед спортсменка великолепетиської команди Дар’я Пишенкова у ваговій категорії до 57 кг, взявши вагу 70 кг,  посіла 2 місце.

Серед юнаків запекла боротьба за призові місця точилася у кожній ваговій категорії. 

Олександр Пишенков (чемпіон України з пауерліфтингу) змагався за золото у ваговій категорії до 59 кг, де переможець визначився лише у останній, третій спробі. На жаль, переможна вага не піддалася спортсмену, проте  і срібна медаль чемпіонату України - це вагомий підсумок важких тренувань.

У ваговій категорії до 66 кг вихованець Великолепетиського спортклубу Данило Данилевський в останній спробі мав шанс вибороти золоту медаль, однак йому зовсім трохи не вистачило сил: у підсумку спортсмен посів 4-е місце.

Підготував спортсменів до участі у чемпіонаті України тренер І категорії з пауерліфтингу Великолепетиського спортивного клубу  Ярослав Халус.


Фото:

Нашi партнери