У Генічеському районі анонсували початок робіт з реконструкції стадіону

Початок масштабної реконструкції стадіону «Колос» анонсували в Іванівській селищній громаді Генічеського району. Апр це повідомляє газета  «Новий день» з посиланням на офіційний сайт селищної ради.


«Міністерство фінансів та Міністерство розвитку громад і територій погодили клопотання народного депутата України Володимира Іванова для виділення нам державного фінансування. Вже найближчим часом кошти надійдуть до громади», - йдеться в повідомленні на офіційному сайті селищної ради.

За словами селищного голови Віктора Дебелого, після реконструкції «Колос» має стати надсучасним стадіоном з новими трибунами, роздягальними та всією необхідною інфраструктурою. Роботи фінансуватимуться з державного бюджету і часткового - з місцевого.

«Відповідно до затвердженої проєктно-кошторисної документації вартість робіт становить майже 13,5 млн грн. У 2021 році планується виконати їх на 6,5 млн грн. Сама реконструкція розрахована на 2021-2022 роки», - зазначено на сайті Іванівської селищної ради.

Після завершення робіт стадіон «Колос» буде утримуватись за рахунок місцевого бюджету. На ньому планують створити нові робочі місця.

Нагадаємо, що за інформацією Херсонської облдержадміністрації, державне фінансування в цьому році отримали лише 4 проєкти спортивної інфраструктури на Херсонщині: 3 стадіони в Таврійську, Чорнобаївці і Іванівці та 1 басейн у дитсадку Херсона.

Олег БАТУРІН.

 


Фото:

Нашi партнери