Токіо-2020. Шість веслувальників збірної України візьмуть участь в європейському відборі на Олімпійські ігри

З 9 по 12 квітня 2021 року у Дніпрі  проходив Кубок України  з веслування на байдарках і каное пам’яті олімпійської чемпіонки Юлії Рябчинської, де  визначилися веслувальники, які візьмуть участь в європейській кваліфікації на Олімпійські ігри, яка відбудеться в Сегеді 12-13 травня. 
Згідно з системою відбору байдарочник Олег КУХАРИК – вихованець миколаївського веслування, який представляє Полтавську область, візьме участь в двох видах програми, де він здобув перемогу на Кубку України: в спринті та в змаганнях екіпажів-двійок на дистанції 1000 м (з Віталієм ЦУРКАНОМ з Миколаєву). 


Також у відборі стартують: представниця Київської області Юлія ЮРІЙЧУК («байдарка-одиночка, 500 м»), Людмила БАБАК із Енергодару («каное-одиночка, 200 м»), херсонець Олександр СИРОМЯТНИКОВ («байдарка-одиночка, 1000 м») і Павло АЛТУХОВ («каное-одиночка, 1000 м» - вихованець хмельницького веслування, який представляє Полтавщину. 
Підготовка до олімпійського відбору пройде на базі в Обухові. 
Остаточний склад учасників збірної України, які візьмуть участь в Кубку світу Сегеді (14-16 травня) стане відомий найближчим часом.

Пресслужба ФКУ


Фото:

Нашi партнери