Футбольна команда з Улянівки Скадовського району націлена на нові перемоги

Цими вихідними на стадіоні села Улянівка Скадовської громади відбулися футбольні змагання між командою господарів поля та командою смт Нова Маячка Ювілейної громади. В результаті запеклої боротьби з рахунком 4:3 перемогу здобула команда Улянівки. 
Місцева команда, яка донедавна грала у футзал, починає виходити на якісно новий рівень. Кілька місяців тому вона отримала нового спонсора і, головне, нового тренера в одній особі. Він же виступив і організатором цієї гри. А ще заявив команду на включення до федерації футболу Олешківської громади. 

Раніше це була федерація Олешківського району, але зі змінами адміністративно-територіального устрою наразі відбувається реорганізація та об'єднання районних асоціацій.  Загубитися в цьому процесі своїм підопічним їх новий тренер не дозволить, вони будуть у федерації, будуть грати і перемагати. 
Так вважає Олександр Корсюк, адже не взявся б тренувати хлопців, якби не побачив у них такого потенціалу.  
Олександр Корсюк – професійний гравець. Виступав за футбольні клуби першої («Десна» Чернігів, «Титан» Арм нськ, «Александрія») та другої ліги («Енергія» Нова Каховка»). А починав Олександр в аматорському клубі «Чорнянка» після закінчення Чорнянської спортшколи. Після отриманої на полі травми, не зміг полишити улюблену справу, тож вирішив передавати свої знання іншим.  Чому саме в Улянівці? Все просто – з цього села його дружина, тут проживають її батьки, тут має свій маленький бізнес, А для душі – звичайно, футбол. «Хлопці молоді, завзяті, дружні, а командний дух і жага до перемоги – це вже велика сила», - каже Олександр. 
Тренер вважає, що сільський футбол має розвиватися. Нині в Україні знайдеться небагато сіл, де на належному рівні приділяють увагу розвитку спорту, зокрема футболу. І все ж, вони є. Як наприклад, Улянівка. Тому Олександр, який взагалі-то проживає у Новій Каховці, більшість часу й проводить в Улянівці. Про себе і свою команду він каже так: 
«Футбол для кожного з нас – більше, ніж гра. Мої хлопці намагаються показати все, на що здатні заради команди, забитого м’яча, перемоги».

Скадовські  новини

 


Фото:

Нашi партнери