Фінальні змагання «Козацька наснага» за програмою обласної Спартакіади пройшли на Херсонщині

29 квітня 2021 року  у Херсоні на стадіоні державного навчального закладу «Вище професійне училище № 2 м. Херсона» Херсонським обласним відділенням  Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України з дотриманням вимог по запобіганню розповсюдження короновірусної хвороби COVID-19 проведено фінальні змагання «Козацька наснага» за програмою обласної Спартакіади серед учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти.  

На урочистому відкритті були присутні: заступник начальника управління освіти і науки Херсонської обласної державної адміністрації Олена Міхєєва, начальник Херсонського обласного відділення (філії) Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України  Юрій  Кан, директор державного навчального закладу «Вище професійне училище № 2 м. Херсона»  Олександр Супрун, священик, капелан Української православної церкви Таврійської єпархії отець Юрій Курило.  
На І та ІІ етапах взяли участь понад 1000 учнів. 
У фінальних змаганнях виступили  понад 100 учнів, які змагалися в таких видах програми: «Сильніша рука», «Підтягування в висі», «Змагання з гирями», «Перетягування канату», «Піднімання козака», «Боротьба на пасках», «Метання довбні» та естафети «Герць козацьких джур», «Втеча полоненого з неволі».  
Кожен заклад був призером в одному з видів змагань, але найбільше призових місць виборола команда ДНЗ «Вище професійне училище № м. Херсона».   
У підсумку місця розподілилися наступним чином:  
I місце – команда Вищого професійного училища № 2 м. Херсона; 
II місце – команда Херсонського професійного суднобудівного ліцею; 
III місце – команда Білозерського професійно-технічного училища.  
Переможці та призери у видах програми та загальнокомандному заліку були нагороджені кубками та дипломами відповідних ступенів. 
Херсонське обласне відділення (філія) Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України


Фото:

Нашi партнери