Відбулась традиційна ХVІ молодіжна Спартакіада Каховської ТГ

10 травня 2021 року на каховському с/к «Олімпійський» відбулась традиційна ХVІ молодіжна Спартакіада Каховської ТГ, присвячена Дню пам’яті та примирення, 76-й річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні та пам’яті каховчан, які загинули в зоні АТО на Сході України.  
Організатор змагань - відділ у справах молоді та спорту Каховської міської ради при підтримці активістів молодіжного та фізкультурно-спортивного руху міста.  


Цього року в змаганнях Спартакіади взяли участь дев’ять команд (близько 80 учасників): військово-патріотичний гурток «Сіроманці» (ЦДТ), «Мандрівник» (СЗЗСО № 2), «Інваспорт», ДЮСШ Каховської міської ради, «Фортуна», «Імпульс», «Адреналін», «Нам тут жити!», ГО «СК «Капоейра». 
Першість у командному та особистому заліку  визначалась у 8 видах спорту: шашки-64, стрільба з лука, легкоатлетична естафета (4х100 м) з елементами кросфіту, волейбол, стрільба з пневматичної гвинтівки, дартс, гирьовий спорт і традиційно перетягування канату (результат, якого не включався до загальнокомандного заліку). 
Під час урочистого відкриття Спартакіади учасників та вболівальників привітав міський голова Віталій Немерець. 
Як завжди, змагання Спартакіади проходили у дружній, доброзичливій обстановці та принесли багато задоволення і нових яскравих вражень учасникам та вболівальникам.
За підсумками першості в особистому заліку з видів спорту переможцями ХVІ молодіжної Спартакіади стали: 
Дартс (дівчата) -  Карпізіна Людмила («Адреналін») 
Дартс (юнаки)Сахарчук Володимир («Адреналін»)  
Шашки-64 (дівчата) -  Сахарчук Альбіна («Адреналін») 
Шашки-64 (юнаки)Новожилов Костянтин («Нам тут жити!») 
Стрільба з лука (дівчата) - Буланая Світлана («Адреналін») та Грушко Тетяна («Мандрівник») 
Стрільба з луку (юнаки) - Мінський Григорій («Нам тут жити!») 
Гирьовий спорт (вправа – ривок, вага гирі - 16 кг, абсолютна вагова категорія)Шруб Олександр («Адреналін») 
Стрільба з пневматичної гвинтівки (дівчата)Місюра Діана («Сіроманці») 
Стрільба з пневматичної гвинтівки (юнаки)  - Мінський Григорій («Нам тут жити!») 
У командних змаганнях з легкоатлетичної естафети (4х100 м) з елементами кросфіту кращий результат показали представники команди ДЮСШ. 
У волейболі перемогу святкувала команда «Фортуна». 
Фінішувала молодіжна Спартакіада змаганнями з перетягування канату. Тут перемогу святкувала команда «Адреналін», яка у фіналі здолала опір опонентів з «Фортуни».
За підсумками ХVІ молодіжної Спартакіади Каховської ТГ 2021 року у загальнокомандному заліку перемогла команда «Адреналін», на другому місці – команда «Нам тут жити!», на третьому - ДЮСШ Каховської міської ради. 
Команда «Адреналін» нагороджена перехідним почесним Кубком та почесним дипломом. Переможці та призери Спартакіади в особистому та командному заліку були відзначені дипломами і призами відділу у справах молоді та спорту Каховської міської  ради. 
Почесні нагороди учасникам вручив міський голова Віталій Немерець. Також всі учасники Спартакіади отримали солодкі подарунки від організаторів.


Фото:

Нашi партнери