Український рефері із Херсона Роман Павлов їде на Олімпіаду в Токіо

На світовому кваліфікаційному турнірі з трьох видів боротьби, який пройшов у болгарській столиці Софія і на якому були розіграні останні олімпійські ліцензії, відбувся  також відбір на ХХХІІ літні Олімпійські ігри і серед  суддів міжнародної категорії олімпійського класу з усіх країн світу. 
У відборі взяли участь понад 100 суддів з усього світу.  

Для того, щоб обслуговувати головні змагання планети судді повинні були скласти теоретичні та практичн іспити.  Також враховувалась робота на ліцензійних змаганнях на чемпіонаті світу з  греко-римської, вільної та жіночої боротьби 2019 року у Нур-Султані, на європейському кваліфікаційному турнірі з трьох видів боротьби 2020 року  у Будапешті та світовому ліцензійному олімпійському турнірі 2021 року в Софії. 
Успішно пройшов відбір UWW на ХХХІІ Олімпійські ігри у Токіо кераїнський рефері  із Херсона  Роман Павлов - голова суддівського корпусу України, суддя вищої міжнародної категорії олімпійського класу з трьох видів боротьби, заслужений тренер України.  
Роман Павлов  вже багато років судить всеукраїнські та міжнародні змагання, і як суддя міжнародної категорії вже виборював право судити ХХХІ літні Олімпійські ігри 2016 року у Ріо-де-Жанейро. Він - єдиний представник України у списку суддів на ХХХІІ літніх Олімпійських іграх у Токіо з трьох видів боротьби. 


Фото:

Нашi партнери