Новокаховська «Енергія» завоювала Кубок Херсонщини серед ветеранів 40+ «Ліги легенд»

22 травня 2021 року  в селі Чорнянка Таврійської ОТГ відбулась фінальна гра Кубка Херсонської області серед ветеранів 40+ «Ліги легенд» 2021 року, в якій зустрілися команди «Асканійське» (Тавричанка) та «Енергія» (Нова Каховка).


В досить цікавій та напруженій боротьбі перемогу святкувала команда «Енергії» з рахунком 3:2, перший тайм завершився з рахунком 1:0 на користь новокаховчан. На 8-й хвилині відкрив рахунок Сергій Ратушний (Енергія), на 60-й хвилині Сергій Низовець (Асканійське) рахунок зрівнює, на 62 хвилині Валерій Александров знову виводить «Енергію» вперед, через три хвилини Сергій Снитко влучним ударом зі штрафного встановлює рівновагу у матчі, 2-2, і за дві хвилини до завершення матчу (68 хв.) гравець команди «Енергія» Олександр Лісовський забиває переможний м’яч.

На урочистій церемонії нагородження, яку провели заступник голови Комітету з проведення змагань Ігор Гладун та заступник голови Херсонської обласної асоціації футболу Володимир Володін. Були визначені кращі гравці Уубку: Олексій Семенов (Асканійське), Сергій Ратушний (Енергія), Костянтин Янзін (Азовець), Сергій Ружицький (Тарпан), кращим бомбардиром Кубку став Сергій Білецький (Асканійське), забивший 9 м’ячів.

Усіх кращих гравців було нагороджено пам’ятними призами, команда-фіналіст та команда-переможець були нагороджені грамотами, пам’ятними кубками, а гравці – медалями відповідних ступенів.

Оргкомітетом було вирішено не проводити матч за третє місце між командами «Тарпан» Нижні Сірогози та «Азовець» Генічеськ, а нагородити ці команди грамотами та кубками за третє місце.

Фінальну гру обслуговувала бригада арбітрів УПЛ Ігор Пасхал та Заур Курбанов.

Допомогу в організації та участі команди «Енергія»  в іграх Кубку надало керівництво новокаховського комунального підприємства «Спорт для всіх» (Володимир Янко) та міський голова Володимир Коваленко.

До складу команди-переможниці входили: Валерий  Полищук, Віктор Пилипчук, Андрій Морев, Вячеслав Кондратенко, Ігор  Швінглер, Андрій Вітенко, Євген  Максак,  Ігор Самодін,  Олег Слива, Олександр Лісовський, Сергій Бакалов,  Валерій Александров, Руслан Ходос, Сергій Ратушний, Олексій  Марченко,  Олександров Чикулаєв та Сергій Кухарчук.




Фото:

Нашi партнери