На Херсонщині може з’явитися новий льодовий палац на 3000 місць

Про це повідомив президент Федерації хокею України Георгій Зубко під час зустрічі з обласною владою, яка відбулася у рамках його візиту в Херсон.

Разом з головою облачної ради Олександром Самойленком було обговорено подальший розвиток хокею на Херсонщині та зведення нового льодового палацу на 3000 місць у рамках державної програми в співробітництві з Міністерством молоді та спорту України.


Наразі вже готовий попередній проєкт арени, виділено земельну ділянку в Херсоні під об’єкт, вирішується питання щодо фінансування побудови спортивної споруди.

Що стосується подальшої долі місцевого клубу «Дніпро» – першої комунальної хокейної команди в країні, то Олександр Самойленко підкреслив, що Херсонська обласна рада всіляко підтримує розвиток спорту в області, зокрема, і хокею, та зацікавлена, аби команда зіграла в прийдешньому сезоні чемпіонату України.

«Так, уже в червні під час засідання Ради буде вирішено питання щодо фінансування клубу. Також у майбутньому плануємо змінити менеджмент команди задля її ефективнішої роботи та розвитку», – зазначив очільник обласної ради.

Нагадаємо, що херсонський «Дніпро» виграв срібло національної першості в сезоні 2018/2019 та двічі завершував виступ у чемпіонаті України в півфіналі.


Фото:

Нашi партнери