Великолепетиські пауерліфтери повернулися з чемпіонату України із золотими і срібними медалями

Чемпіонат України з класичного пауерліфтингу серед юнаків та дівчат, юніорів та юніорок, ветеранів жінок та ветеранів чоловіків відбувся 12-19 травня 2021 року в м. Коломия. 

Велику Лепетиху на чемпіонаті представляли вихованці тренера Ярослава Халуса з місцевого спортивного клубу. Про це повідомляє Великолепетиська селищна рада. 


За результатами змагань Олександр Пишенков у ваговій категорії  категорії до 59 кг завоював 1 золоту та 2 срібні нагороди: золоту медаль - за вправу «жим штанги лежачи» (штанга 105 кг); малу срібну медаль - в присіданні зі штангою 170 кг; малу срібну  медаль - за вправу «тяга станова».

За сумою триборства з результатом 460 кг і виконанням нормативу майстра спорту  України Олександр став срібним призером чемпіонату.

Другий день турніру приніс ще одне золото та сріблоДар’я Пишенкова, виступаючи у ваговій категорії до 63 кг, посіла друге місце в присіданні зі штангою, а в жимі лежачи їй не було рівних: з результатом 72,5 кг вона здобула золото. В сумі триборства 270,5 кг виконала перший  дорослий розряд.

19-24 травня 2021 року в м. Коломия  відбувся чемпіонат України з класичного пауерліфтингу серед  жінок та жінок-студентів, серед чоловіків та чоловіків-студентів, де  Крістіна Булгакова серед жінок посіла почесне 4-е місце, а серед жінок-студентів в сумі триборства стала чемпіонкою України.


Фото:

Нашi партнери