У Каховці відбудуться дитячі велоперегони «Таврійські велостарти. 2 етап»

У  неділю, 6 червня 2021 року Федерація велосипедного спорту Херсонської області запрошує до міста Каховка на дитячі    велоперегони «Таврійські велостарти. 2 етап»
Змагання відбудуться у безпечній зоні – на с/к «Олімпійський»  
Початок реєстрації о 09:00

«Таврійські велостарти» – це велосипедні змагання, які мають не лише спортивну складову. Активна оздоровча прогулянка збадьорить підростаючий організм. Захід планується провести у форматі дитячого велосипедного свята. Дитячі велозмагання започатковані з 2018 року та проходили вже у Херсоні, Новій Каховці, Олешках та Голій Пристані.  
Основна мета заходу – пропаганда здорового способу життя та популяризація  
елосипедного спорту серед дітей. До участі у велоперегонах запрошуються діти від 0 до 14 років. Дітям маленького віку можна змагатися на біговелах. Дистанція для змагань майже для кожного віку своя – від 200 до 900 м.    
Сайт для реєстрації та детального ознайомлення із програмою заходу –https://2kids.cycling.ks.ua .  
На перегони можна зареєструватися також на місці старту у день змагань. Організатори наголошують, що реєстрацію неповнолітнього на перегони можуть здійснити лише батьки, опікуни чи тренери! Використання шолому під час змагань обов’язкове! По завершенню велосипедних змагань на дітей чекають дипломи та медалі.


Фото:

Нашi партнери