У Генічеському районі пройшов Всеукраїнський турнір з боксу, присвячений Дню захисту дітей

З 2 по 6 червня 2021 року на Арабатській Стрілці, на базі Щасливцевського сільського будинку культури, проведено  традиційний ХІІ відкритий Всеукраїнський турнір з боксу,  присвячений Дню захисту дітей. 

Цього року в змаганнях взяли  участь 83 учасники з 5 областей України, а саме з Херсонської, Запорізької, Днепропетровської, Київської, Харківської, м.Київа та Республіки Молдова. 
У перший день турніру  були присутні почесні гости: голова Генічеської райдержадміністрації  Сергій Олефіренко, заступник Гульнараю Бекірова, заступник голови Генічеської МТГ Вадим Васильчук, голова відділу культури та спорту Олександр Зюмкін. президент Генічеської районної федерації боксу Георгій Безручко, старший тренер Андрій Волощук 
У фінальний день змагань  рішенням головної суддівської колегії були оголошені переможці у номінаціях, в яких кращим боксером ХІІ відкритого Всеукраїнського турніру з боксу, присвяченого Дню захисту дітей,  став Євген Непростий з міста Вольногірськ, приз «За кращу тактику – технічну підготовку»  отримав Віктор Циба з села Рикове, а кубок «За волю до перемоги»  взяв Олександр Колмаков з міста Нікополь. Кращим суддею змагань була названа Любов Окша ( м. Херсон).


Фото:

Нашi партнери