Сімферопольська «Таврія» визначилась з новим тренерським штабом

Головним тренером футбольного клубу «Таврія» Сімферополь офіційно призначений Сергій Пучков. У тренерський штаб кримського клубу увійшов і Костянтин Поліщук.

На зустрічі, що відбулася в Херсоні з президентом клубу Едуардом Репілевським були обговорені всі питання функціонування клубу. Також була поставлена ​​мета — вихід у Першу Лігу ПФЛ України. 

12 червня  2021 року відбувся візит Сергія Пучкова і Костянтина Поліщука в Мар’янівку (Каховський район)  для ознайомлення з інфраструктурою необхідної для функціонування професійного футбольного клубу. 
На 20 червня призначений перший збір і старт підготовки до початку чемпіонату Другий Ліги ПФЛ України Групи «Б». Початок чемпіонату заплановано на 25 липня.

 Досьє: Сергій Валентинович Пучков - вихованець луганського футболу. Ази футбольної майстерності осягав у футбольній школі Лутугине, потім в луганському спортінтернаті.

Протягом ігрової кар’єри (1979-2003) виступав за одеський «Чорноморець» (молодіжний склад), «Торпедо» (Луцьк), СКА (Одеса), «Дніпро» (Дніпропетровськ), «Металург» (Запоріжжя) (29 матчів в сезоні 1991 року, чотири забиті м’ячі), «Шталь» (Бранденбург), «Бінім» (Потсдам), «КАМАЗ» (Набережні Челни), «Хапоель» (Беер-Шева), «Евіс» (Миколаїв), «Металург» (Маріуполь),«Араз» (Баку), «Гірник-Спорт» з Горішні Плавні. У молодіжній збірній  СРСР був капітаном,   провів 13 ігор, забив 1 гол.

Зіграв 201 матч у чемпіонатах СРСР, забив 9 голів. Двічі потрапляв до списку 33-х кращих футболістів СРСР (1985 -  № 3, 1988 - № 3).

У 2003 році перейшов на тренерську роботу. Працював тренером у МФК «Миколаїв», ФК «Черкаси», «Кристал» (Херсон), ФК «Севастополь», «Таврія» (Сімферополь), «Славутич» (Черкаси), «Металург» (Запоріжжя), «Гандзасар» (Вірменія), «Гірник-Спорт» (Горішні Плавні).

Досягнення (гравець): Чемпіон СРСР (1983, 1988).
Срібний призер чемпіонату СРСР
(1987, 1989).
Бронзовий призер чемпіонату СРСР
(1984, 1985).
Володар Кубка СРСР
(1989).

Досягнення (тренер):  Володар Кубка України (2009/2010).

 


Фото:

Нашi партнери