Херсонські спортсмени здобули перемогу на кубку світу з козацького двобою

5 – 6 червня 2021 року  в місті Одеса відбувся Кубок світу з козацького двобою. У змаганнях у 7 розділах контактів, від легкого до повного, та показу техніки взяли участь більш 550 спортсменів з 9 країн. 
Спортивне змагання проходило в октагоні та на двох татамі між спортсменами 7-9 років та титулованих 25-30 річних професійних бійців ММА, досвідчених ветеранів різних видів єдиноборств. 


За підсумками змагань перше командне місце втборола  збірна команда України, друге – збірна Азейбаржану, третє – збірна Турції.

У складі збірної команди України  виступали спортсмени херсонських клубів «Фенікс», «Патріот», «Херонський будокан»,  які досягли успіхів та вибороли 33 медалі, з яких 10  золотих.

Чемпіонами та призерами кубку світу з козацького двобою у своїх вікових та вагових категоріях стали: Михайло Дереш, Вадим Дутка, Тимофій Молодченко, Ярослав Морозік, Іван Маліновський, Артем Позняков, Нікіта Фєдчун, Тихон Олексіїв, Іван Усачьов, Гліб Горун, Олексій Ніколаєв, Андрій Чесніков, Віталій Дрижак, Максим Макеєв, Сергій Ляусов, Дмитро Тацишенко, Олексій Стрельнік, Максим Голота.

Цими досягненнями спортсмени завдячують своїм тренерам: Миколі Молодченко, Тетяні Кірющенко, Олександрі Чесніковій та  Олександрі Вічіховській.


Фото:

Нашi партнери