Херсонці взяли участь у змаганнях Всеукраїнської Спартакіади «Повір у себе» з вільної та греко-римської боротьби

З 9 по 13 червня 2021 року у манежі УДЦ «Молода гвардія» відбулися фінальні змагання ХХVІІІ Всеукраїнської Спартакіади «Повір у себе» з вільної та греко-римської боротьби серед дітей з порушеннями слуху 2006 -2010 років народження, які присв’ячені 30-й річниці незалежності України.


У змаганнях взяли участь спортсмени з Херсонської, Одеської, Миколаївської, Івано-Франківської, Вінницької, Житомирської, Тернопільської областей.

Херсонщину на цих змаганнях представляли 10 спортсменів  -вихованців ДЮСШІ і учнів Херсонської спеціальної ЗОШ Херсонської обласної ради (директор Меренков В.Ю.), які вибороли 20 нагород ( 9 золотих, 5 срібних , 6 бронзові).

Так, по 2 золоті медалі  у вільній боротьбі та греко-римській вибороли  Бєляєв Олег (вага до 44 кг); Танасійчук Марк (вага до 62 кг);  Новак Артем (вага до 75 кг); Гольцов Руслан (до 53 кг). 
Безкровний Андрій  (вага до 68 кг)  посів  І місце  у боротьбі вільній та ІІ місце  - у боротьбі греко-римській.

Вавженчик Артур (вага до 57 кг) виборов 2 срібні медалі у боротьбі вільної та греко-римської.

Афоніков Даніїл (вага до 44 кг) посів  ІІ місце  у боротьбі греко-римській, ІІІ  місце – у боротьбі вільній;  Добринчук Дмитро (вага до 52 кг) – ІІ місце  у боротьбі вільній, ІІІ місце – у боротьбі греко- римській.

По 2 бронзові медалі у вільній боротьбі та греко-римській завоювали  Гусак Сергій (вага до 44 кг)  та  Кучеренко Дмитро  (ваша до 62 кг)

Тренують спортсменіа Шейко Д.В та Шейко О. М.


Фото:

Нашi партнери