Кубок Каховки з волейболу 2012

30 вересня 2012 року в спортивному залі Каховської ДЮСШ відбулись відкриті змагання на Кубок м. Каховки з волейболу серед чоловіків 2012 року, присвячені 221-й річниці заснування м. Каховки та відзначенню Року спорту в Україні. Організатором змагань виступив відділ у справах сім»ї, молоді та спорту Каховської міської ради.

 В змаганнях взяли участь п»ять команд, які змагались за коловою системою (з трьох партій): «Комплектсервіс» (Каховка), «Матадор» (Каховка), «Сокіл» (Каховка), «КЕП» (Херсон) та команда м. Нової Каховки.

За підсумками турніру володарем Кубку м. Каховки з волейболу 2012 року стала херсонська команда «КЕП», яка одержала перемоги у всіх своїх поєдинках. У складі переможців виступали: Ігор Южаков (капітан команди), Денис Данилов, Андрій Кирийчук, Дмитро Кирийчук, Денис Чуприна, Олександр Недокус, Костянтин Безкровний та Едуард Молоток. На другому місці – волейболісти каховського «Матадору». Третє місце здобула команда «Сокіл» (Каховка). Кращим гравцем змагань оргкомітет визнав Андрія Ткаченка («Комплектсервіс»).


Фото:

Нашi партнери