Верхньорогачицькі паурліфтери в черговий раз встановили рекорд України

19-20 червня 2021 року у м. Дніпро відбувся чемпіонат Півдня України-2021 з пауерліфтингу, в якому взяли участь представники Верхньорогачицької громади – вихованці гуртка з пауерліфтингу Верхньорогачицької ДЮСШ.



Паралельно у м. Запоріжжі проходив Кубок Хортиці з окремих вправ пауерліфтингу, в якому виступили  ще двоє вихованців ДЮСШ.

Обидва заходи зібрали велику кількість учасників, професіоналів і аматорів різних вікових категорій. 
Верхньорогачани показали гідний результат і в підсумку отримали наступні нагороди WPF KRAWA:

Костянтин Денщик –  за І місце у відкритій віковій та своїй ваговій категорії. Юнак виконав нормативи І розряду та встановив рекорд України у вправі «станова тяга». 
Артем Пилипенко – за  І місце у своїй віковій та ваговій категорії у вправі «станова тяга». Спортсмен зміг встановити новий рекорд України, побивши власний результат, досягнутий на минулих змаганнях у Запоріжжі.

Тренер ДЮСШ  Євген Грушецький  посів ІІ місце у вправах з пауерліфтингу (триборство) дивізіону PRO у відкритій віковій категорії, підійнявши у загальній сумі 647,5 кг та виконавши кваліфікацію КМС.

На змаганнях Кубку  Хортиці UPC у Запоріжжі  Анатолій Федорук виборов І місце у вправі «станова тяга» у своїй віковій та ваговій категорії, а Богдан Фуштей – І місце у вправі «жим лежачи» у своїй віковій та ваговій категорії.

Нагадаємо, що у травні цього року верхньорогачицькі спортсмени вибороли золоті медалі Кубка Півдня України з пауерліфтингу та встановили рекорд України зі станової тяги.


Фото:

Нашi партнери