Максим Галінічев – срібний призер чемпіонату Європи з боксу серед спортсменів до 22 років

В італійському місті Рохето-дельї-Абруцці з 27 по 24 червня 2021 року відбувся чемпіонат Європи серед спортсменів до 22 років. 


Боротьбу за нагороди змагань вели більше 300 боксерів (чоловіки та жінки) із 41 країни Старого Світу (спортсмени 1998-2002 рр.н.). 
У складі збірної України  виступав 20-річний херсонський боксер, вихованець ДЮСШ ФСТ «Україна» Максим Галінічев (вагова категорія до 52 кг), якого супроводжував старший тренер збірної Херсонської області до 22 років Артем Соловйовю  
У кожному поєдинку  Максим викладався на повну, і фінал - не виняток. 
У фінальному поєдинку чемпіонату Європи  Максим  боровся до останнього, провів яскравий технічний бій,  але так і не зміг подолати опонента з Росії у своїй категорії Роздільним рішенням суддів (3:2) росіянин Закіров здобув перемогу. А Галінічев став володарем четвертої срібної медалі для збірної команди України на цих престижних змаганнях.
Результат бійця прокоментував президент Херсонської обласної організації Федерації боксу України Олександр Трутнєв: «Максим відмінно проявив себе на чемпіонаті. Але, на жаль, не завжди все залежить від боксера та тренера. Для нас Максим - чемпіон, тому і зустрічатимемо його з першості Європі – відповідно». 
У рідсумку збірна  України завершила  Євро-2021 в Італії з однією золотою нагородою,  5 срібними і 5 бронзовими. 






Фото:

Нашi партнери