Велике будівництво: на Херсонщині продовжують створювати сучасну спортивну інфраструктуру

Під час робочої поїздки до с. Чорнобаївка заступник голови облдержадміністрації Едуард Науменко ознайомився з перебігом спорудження стадіону, що відбувається в рамках національної програми «Велике будівництво».


Відповідно до проєкту, планується виконати роботи з влаштування стадіону площею майже 14 тис. м2, при цьому площа бігової доріжки з поліуретановим покриттям складатиме 1628,6 м2, площа футбольного поля – 7,9 тис. м2, площа покриття з бетонної плитки – 1062,5 м2.

За словами Едуарда Науменка, в результаті завершення будівництва близько 11 тисяч жителів громади матимуть змогу в повному обсязі використовувати потужності стадіону для проведення різноманітних спортивних заходів:

«За дорученням голови облдержадміністрації Сергія Козиря відвідую об’єкти, що ввійшли до програми «Велике будівництво». Темпом робіт, зокрема на Чорнобаївському стадіоні, залишився задоволений. Переконаний, реалізація цього проєкту створить потужний підйом розвитку інфраструктури і популяризації здорового способу життя».

Будівельна готовність стадіону становить 82%. Роботи планується завершити до кінця липня.


Фото:

Нашi партнери