Вітання президента Національного олімпійського комітету України. Олімпійського чемпіона Сергія Бубки

Дорогі друзі! 
Від імені Олімпійської родини України щиро вітаю з Днем тренера всіх фахівців, які вкладають душу і серце у благородну справу й невпинно працюють над професійним зростанням наших спортсменів! 

Запровадження такого особливого Дня на державному рівні – мудрий і правильний крок. Тренер – це одна з найголовніших постатей не тільки в спортивній кар’єрі, а й у житті кожного атлета. Це мудрий наставник, другий батько, близький друг.
Ви розкриваєте таланти юних спортсменів та відкриваєте їм шлях у великий спорт, навчаєте ставити вірні цілі, відточуєте їх майстерність, ділитесь досвідом, даєте цінні поради і завжди залишаєтесь надійною опорою і могутньою вірою на шляху до підкорення вершин. Важко переоцінити ваш великий вклад, який лежить в основі високих результатів, рекордів та здобутих нагород спортсменів. 
Символічно, що професійне свято наших наставників ми вперше офіційно відзначаємо напередодні старту Олімпійських ігор. Переконаний, ваша праця обов’язково відобразиться в успіхах Олімпійської збірної України на спортивних аренах Токіо і це стане найціннішим подарунком до свята. 
Бажаю вам олімпійського здоров’я, невичерпної сили та терпіння. Нехай ваші вихованці як найчастіше радують своїми успіхами та перемогами, а життя буде сповнене позитивом та щастям!

 


Фото:

Нашi партнери