У Каховці відкрили новий сучасний скейт-майданчик

У неділю, 18 липня 2021 року у м. Каховка відбулась радісна та довгоочікувана подія для містян - відкриття нової локації активного відпочинку для молоді, першого у місті скейт-майданчику, який стане не лише осередком сучасної молодіжної субкультури, а й простором для прихильників здорового способу життя.

Даний проєкт виконано з метою розвитку інфраструктури Каховської територіальної громади за підтримки органів влади, злагодженої роботи компанії RightPark, яка спеціалізується на виробництві скейт-майданчиків та завдяки благодійній допомозі Каховської філії ТОВ «АТ Каргілл».
«Ще у вересні минулого року я зустрівся з групою дітлахів, які гасали на самокатах та скейтах на ділянці між ЦУМом на Корона Плазою і вони тоді звернулися до мене, як до кандидата на посаду мера, з проханням встановили такий скейт-манданчик у нашому місті. Навіть листа написали. Я щиросерце позаздрив їхній можливості, забуваючи про всі проблеми, просто гасати з друзями - їхньому простому дитячому щастю. Тоді я пообіцяв втілити цю їх мрію в реальність, і ось це сталося» - поділився своїми спогадами Каховський міський голова Віталій Немерець.
Секретарем Каховської міськради Іриною Гончаровою представникам Каховської філії ТОВ «АТ Каргілл» було вручено Грамоту міського голови за вагомий внесок у розбудову соціальної, освітньої та фізкультурно-спортивної інфраструктури Каховської міської територіальної громади, багаторічну підтримку фізкультурно-спортивного руху та пропаганду здорового способу життя серед мешканців громади
Теплі слова привітання висловили секретар Каховської міської ради  Ірина Гончарова, лідер благодійного комітету Каховської філії ТОВ «АТ Каргіл», керівник з навчання та розвитку персоналу  Анна Вдовіченко та керівник виробництва Каховської філії ТОВ «АТ Каргілл» Михайло Черніков.
Чудовими, запальними танцями порадували всіх присутніх вихованці студії сучасного танцю «MIRI DANCE» (керівник Христина Кудрицька), приклад безпечного руху на скейті показали скейт-бордисти-аматори, а всі маленькі каховчани мали змогу поласувати смачним морозивом.
Нагадуємо, що скейтбординг відносять до розряду екстремальних і травмонебезпечних. Тому не варто забувати, що падають усі, без винятку і досить часто. Не можна нехтувати захистом, початківцям краще убезпечити себе наколінниками або шоломом. Тож, закликаємо всіх присутніх - контролюйте свій драйв при випробовуванні своїх спортивних можливостей.


Фото:

Нашi партнери