Здобутки ветеранів-легкоатлетів Херсонщини на IX літніх Всеукраїнських іграх

10-11 липня 2021 року у м. Дніпрі спортивний комплекс «Олімпійські резерви» Дніпропетровського вищого училища фізичної культури приймав IX літні Всеукраїнські ігри ветеранів спорту пам’яті М.М. Баки з легкої атлетики. У змаганнях взяли участь 213 спортсменів (21 команда) з  20  областей і м. Києва. Від збірної команди Херсонської області виступило 7 спортсменів ( 4 чоловіки і 3 жінки).


Знову порадувала прихильників спорту викладач комунального закладу «Херсонський фаховий спортивний колледж» Херсонської обласної ради Тетяна Насонова. Спортсменка встановила новий рекорд України у метальному багатоборстві серед жінок у віковій групі Ж-40 і посіла перше місце з результатом 3804 очки, перевершивши свій же попередній рекорд чотирирічної давнини на 166 очок. Також Тетяна Насонова була першою у штовханні ядра і метанні молота.

Чудовий результат показала спортсменка з Олешек Наталія Туришева. У віковій категорії Ж-55 спортсменка була першою з бігу на 200 і 400 метрів не тільки у віковій групі, а і у особистій першості у цих видах.

Найстарша за віком спортсменка команди херсонка Ольга Бевзюк здобула перемоги з бігу на 800 і 1500 метрів у віковій категорії Ж-80.

Спортсмени з смт Нововоронцовка Петро Слєпцов був першим зі стрибків у довжину у віковій категорії Ч60, а Олександр Бровко у віковій категорії Ч-65 був другим у метанні списа та виборов треті місця у штовханні ядра та метальному багатоборстві.

Херсонці Володимир Мальований у віковій категорії Ч-70 виборов срібну нагороду з бігу на 10000 метрів і бронзову з бігу на 5000 метрів, а Віктор Данилевич отримав бронзову медаль зі стрибків у довжину у віковій категорії Ч-55.

Загалом спортсмени-ветерани Херсонщини у всіх видах особистої першості здобули 19 медалей: золотих – 11, срібних – 3, бронзових – 5.

За підсумками змагань команда Херсонщини посіла третє місце і нагороджена кубком Міністерства молоді та спорту України.


Фото:

Нашi партнери