Українські стрільці Костевич і Омельчук здобули бронзу на Олімпійських іграх в Токіо

Вдалим для українців став початок четвертого змагального дня Ігор ХХХІІ Олімпіади, що тривають в столиці Японії. Скарбничка нашої збірної поповнилася третьою олімпійською нагородою. 

У  стрілецькому центрі «Асака» Олена Костевич і Олег Омельчук здобули перемогу у бронзовому фіналі змагань змішаних команд зі стрільби з пневматичного пістолета  (дистанція 10 м).

У напруженій боротьбі за третю сходинку олімпійського п’єдесталу наші спортсмени були влучніші за своїх суперників представників Сербії Зорани Аруновіч і Даміра Мікеца, поціливши 16 очок проти 12.

Президент Національного олімпійського комітету, Олімпійський чемпіон  Сергій Бубка привітав  новоспечених бронзових призерів Ігор, тренерський штаб та Федерації стрільби України на чолі з Олегом Волковим  зі здобуттям олімпійської медалі, побажавши й надалі радувати своїми результатами Україну.

Відзначимо, вже 29 липня олімпійська чемпіонка Афін-2004 змагатиметься за вихід до фіналу у стрільбі з малокаліберного пістолета з дистанції 25 метрів.


Фото:

Нашi партнери