Українські лучниці закінчили виступи на Олімпіаді-2020

28 липня  на Олімпіаді в Токіо продовжились  змагання  зі стрільби із лука за участю українських  спортсменок. 


Новокаховчанка Анастасія Павлова авершила свої виступи в індивідуальному турнірі. У поєдинку 1/32 фіналу вона з рахунком 4: 6 поступилася Дженніфер Мусино-Фернандес (США). Відзначимо, що українка відігралася з 0:4 до 4:4, але цього було недостатньо. 
Вдалося пройти стадію 1/32 фіналу Вероніці Марченко із Львова, яка перемогла тайванську спортсменку Леї Чьен-Ін (6:4) – чинну чемпіонку світу. Але в 1/16 фіналу українка поступилася кореянці Канг Чаї Юнг (1:7)  
Таким чином, збірна України зі стрільби з лука у повному складі закінчила виступи на Олімпіаді-2020. Відбулося це за підсумками виступів в одиночному чоловічих та жіночих турнірах. 
Нагадаємо, Україна на Олімпіаді-2020 змагалася у чотирьох дисциплінах: чоловічому (Олексій Гунбін) та жіночому одиночних турнірах (Вероніка Марченко, Анастасія Павлова, Лідія Січенікова), у жіночому командному, а також міксттурнірах (Вероніка Марченко, Олексій Гунбін). 
З міксттурніру та у жіночій команді Україна вилетіла за підсумками першого раунду. Після цього усі чотири українці змагалися у одиночних турнірах і вже покинули і його.
Усі чотири українці розпочинали виступи у 1/32 фіналу, І лише одній з них - Вероніці Марченко - вдалося пройти в наступний раунд  1/16, здолавши чинну чемпіонку світу Ле Цзеїн з Китайського Тайбея - 6:4. 
Проте вже у наступному раунді Марченко натрапила на фіналістку останнього чемпіонату світу - кореянку Кан Чхе Йон і поступилась їй з рахунком - 1:7.


Фото:

Нашi партнери