У Скадовську завершився шаховий турнір «V Кубок Джарилгацької затоки»

27 липня 2021 року у Скадовську завершився шаховий турнір «V Кубок Джарилгацької затоки», який стартував 20 липня і  цілий тиждень проходив у спортивній залі Скадовського міського будинку культури.


 У турнірі взяли участь 57 учасників з Херсонської, Миколаївської, Дніпропетровської, Харківської, Київської, Запорізької областей, а також з Казахстану та Білорусі.

У рамках Кубку було проведено 4 турніри: турнір «А» і «В» з класичних шахів, турнір «С» з швидких шахів та турнір «D» з блискавичних шахів.

Кожен учасник запекло прагнув перемогти, продумуючи свій хід, але виграли ті, хто мав кращу логіку, більшу витримку і холодний розум.

Переможцями у блискавичних шахах стали: Костак Тетяна (3 місце), Семенуха Нікіта (2 місце) та Гусятинський Олексій (1 місце).

У турнірі з швидких шахів 3 місце посів Деменюк Владислав, 2  місце – Коновалов Андрій, 1 місце  – Калюжний Андрій.

У турнірі «В» з класичних шахів (4 - 2 розряди) 3 місце зайняв Ворошик Кирило, 2 місце - Король Олег, 1 місце – Яненко Денис.

І в головному турнірі «А» (1 розряд, кандидати в майстри спорту та майстри спорту) 3 місце виборов Філіповець Микола, 2 місце - Макаров Олег, 1 місце - Коновалов Андрій.

Кращий результат серед жінок показала Майко Аліна. Також були відзначені кращі гравці до 12 років: Басов Нікіта, Басова Поліна та Шуляк Захар.

Найстаршим учасником був визнаний Кунявка Володимир, а наймолодшим – Коваленко Станіслав.

Крім того, почесними грамотами та кубками були нагороджені делегації з Білорусі та Казахстану.


Фото:

Нашi партнери