ІІІ Відкрита сімейна спавтакіада памʼяті каховчанина Руслана Салівончика

31 липня 2021 року в Каховці на спортивному комбінаті «Олімпійський» відбулася ІІІ Відкрита сімейна спартакіада пам’яті Руслана Салівончика. 

Ініціатор змагань - ГО «Учасники АТО «СКІФ». Загальне керівництво змаганнями здійснює відділ у справах молоді та спорту Каховської міської ради. 
У змаганнях щороку беруть участь сімейні команди учасників АТО або волонтерів, учасники яких за станом здоров’я можуть бути допущені до змагань. Команда традиційно складається з трьох чоловік: (умовно) тато, мама та дитина. А самі змагання особистісно-командні. 
Цього року у спартакіаді взяли участь 3 команди: «Живчики», «Дзвіночки», та «Влада», а також учасниками стали не тільки сім’ї, але й усі бажаючі. 
Перед початком змагань перед учасниками з вітальним словом виступив начальник відділу у справах молоді та спорту Сергій Кашулін, після чого хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять Руслана Салівончіка і всіх каховчан, які загинули в зоні проведення АТО. 
Учасники змагались в таких дисциплінах: легка атлетика, стрільба з лука та пневматичної зброї, стрибки в довжину, стрибки на скакалці, підіймання гирі, метання дартсу та гра з шашок. 
За результатами загальнокомандного заліку нагороду за ІІІ місце отримала команда «Живчики», ІІ місце виборола команда «Влада», і І місце - команда «Дзвіночки» в якій виступали: дочка Руслана - Юлія Салівончік (капітан команди) і дружина Тетяна. 
Всі команди були нагороджені призами та солодкими подарунками!


Фото:

Нашi партнери