Херсонські боксери –бронзові призери чемпіонату України пам’яті Бориса Андрєєва

З 25 липня по 1 серпня 2021 року у Харкові проходив чемпіонат України з боксу серед молоді, який цього року присвячений пам'яті заслуженого тренера України Бориса Андрєєва.  Загалом у чемпіонаті взяли участь 217 боксерів з усієї країни.  Медалі розігрувались у 13 вагових категоріях, відповідно до нового розподілу вагових категорій AIBA.·


Херсонщину  на першості країни  представляли 6 боксерів: Богдан Дубовка (48кг), Владислав Пазич (67 кг); Єгор Бондаренко (67 кг); Ростислав Пазич (71 кг); Артур Марченко (67 кг); Валерій Шульга (92 кг
У підсумку херсонці завоювали 4 бронзові медалі на чемпіонаті України з боксу серед молоді у своїх вагових категоріях: 48 кг  – Богдан Дубовка, 67 кг -  Владислав Пазич,  71 кг – Ростислав Пазич, 92 кг -  Валерій Шульга (черз травму  не зміг продовжити участь у чемпіонаті). 
Результати виступу херсонських боксероів  прокоментував старший тренер збірної команди Херсонської області з боксу серед молоді Анатолій Тішаков: «Всі спортсмени виклалися на сто відсотків, до золота бійцям не вистачило буквально одного ривка! Але відбоксували боксери гідно, впевнено, показали хороший результат. Їх перемоги - ще попереду» 
. Нагадаємо, протягом усіх змагальних днів поруч з боксерами знаходилися: старший тренер збірної Херсонської області серед молоді Анатолій Тішаков, особисті тренери бійців - Михайло Сахаров, Володимир Дзядевич, Вадим Андріянов, Ігор Бондаренко. 
 
Зазначимо, що за підсумками чемпіонату формуватиметься новий склад молодіжної збірної України і визначиться головне коло спортсменів, які представлятимуть країну на чемпіонаті Європи серед молоді, який восени відбудеться у Чорногорії.

 



Фото:

Нашi партнери