Ярослава Магучіх – бронзова призерка Олімпіади-2020 у стрибках у висоту

На своїй дебютній Олімпіаді 19-річна представниця Дніпра Ярослава Могучіх зуміла вибороти бронзову медаль у стрибках у висоту. Результат, який показала легкоатлетка – 2 м.


Перші емоції після нагородження спортсменки були такі: «Я нервувалася, але рада, що змогла зібратися й вибороти бронзу, це дуже круто. Перша Олімпіада, я у фіналі й одразу медаль. Я щаслива». 
Нагадаємо,  одразу три українки пробилися до фінальної частини у стрибках у висоту – Ярослава Магучіх, Юлія Левченко та Ірина Геращенко.

Першою сектор покинула Юлія Левченко, яка встановила свій найкращий результат сезону – 1,96 м і посіла 8 місце. За крок від нагороди також з персональним рекордом сезону завершила змагання Ірина Геращенко (1,98 м). Ярославі Магучіх підкорилася планка на висоті 2 м і до титулу чемпіонки Юнацьких Олімпійських ігор вона додала ще й звання бронзової призерки Ігор в Токіо-2020.
Ірина Геращенко так прокоментувала свій виступ: «Взяти висоту у 2м мені завадило сильне бажання. Це б був мій найкращий результат. Прикро, звісно, але дівчата були сильнішими». 


Т


Фото:

Нашi партнери