Херсонщину в Кубку України представлятиме єдиний футбольний клуб

У середу, 18 серпня 2021 року, три футбольні клуби з Херсонської області провели свої зустрічі в рамках другого відбірного туру Кубку України сезону 2021/2022. На жаль, лише одна з трьох команд зможе продовжити змагатися за трофей на наступних етапах. Про це повідомляє Кавун. City 

Зокрема, херсонський «Кристал» на виїзді зустрічався із «Нікополем». Матч відбувся в Нікополі на стадіоні «Електрометалург». Тривалий час в матчі тримався паритет у рахунку 0:0. Але за останні 10 хвилин протистояння херсонці не змогли витримати ту ж лінію захисту, що й протягом усього матчу, й пропустили одразу ж два м’ячі 0:2 і покидають турнір.
Новокаховська «Енергія» також змушена покинути цьогорічний розіграш Кубку внаслідок виїзної поразки від «Балкан». Зустріч «енергетиків» та «балканців» відбулась на стадіоні імені Бориса Тропанця в селі Зоря Одеської області. Представники Херсонщини доволі швидко забили й вирвалися уперед, втім свою перевагу в два м’ячі втримати не змогли. У другому тайсі ситуація  кардинально зминилася Підсумковий рахунок 2:4  і «Енергія» також вертається додому ні з чим. 
Тільки сімферопольська «Таврія» й змогла лишити для вболівальників херсонського футболу надію на кубкові матчі. Приймаючи вдома на стадіоні «Мар’янівський» черкаський «Дніпро», «таврійці» перемогли з рахунком 3:2.
Таким чином, лише сімферопольска «Таврія» надалі продовжить виступи в цьогорічному розіграшу Кубку України з футболу. «Енергія» та «Кристал» мають сконцентрувати усі свої сили на чемпіонаті України серед команд Другої ліги. Тим паче, що амбіції на поновлення у класі ніхто не скасовував.


Фото:

Нашi партнери