У Херсоні відкрили фан-зону XVI літніх Паралімпійських ігор 2020 року

24 серпня 2021 року  у Херсоні,  на території ТРЦ «Fabrika», відбулося урочисте відкриття фан-зони XVI літніх Паралімпійських ігор.

Фан-зона відкрита за ініціативи Херсонської обласної ради за підтримки ТРЦ «Fabrika»  та інших організаторів, серед яких директор дитячо-юнацької спортивної школи для дітей з інвалідністю Руслан Малашенко.


Головною метою створення такого майданчика є підтримка українських спортсменів. у тому числі і  спортсменів  з Херсонської  області:

Офіційно відкрила фан-зону триразова срібна призерка Паралімпійських ігор у Пекіні 2008 року та Лондоні 2012 року, заслужений мастер спорту України з легкої атлетики  Вікторія Кравченко, яка у своєму привітанні  до  присутніх зазначила: «Справжні спортсмени займаються спортом все своє життя. Для мене спорт – це моє життя. Мій спортивний шлях почався ще з дитинства. Коли я навчалася в школі я ходила на секцію кожного дня. Потім я навчалася на факультеті фізичного виховання в нашому ХДУ. У 2006 році я потрапила до нашої збірної команди України з легкої атлетики і представляла Україну на міжнародному рівні. Завдяки своїй наполегливості та тренеру, я досягла високих результатів у спорті».

Працюватиме  фан-зона до 5 вересня.

На відвідувачів  чекають новини з Токіо з усіх видів спорту в онлайн-режимі та інші спортивні заходи.

25 серпня 15:00-16:00 відбудеться турнір з боча за участю осіб з інвалідністю, які займаються цим видом спорту. Турнір відбудеться біля фан-зони на 3-й черзі ТРЦ «Fabrika»;

16:30-17:00 – заповнення щоденника Паралімпіади, фіксуватимуться успіхи спортсменів;

27 та 31 серпня, 4 та  9 вересня 16:00-17:00 -  заповнення щоденника Паралімпіади-2020;

5 вересня – відбудеться офіційне закриття фан-зони та показові виступи з настільного тенісу за участю паралімпійців, спортсменів та осіб з інвалідністю.

Також відбуватимуться зустрічі з херсонськими паралімпійцями.



Фото:

Нашi партнери