У Каховці відбулись спортивні змагання з нагоди 30-ї річниці Незалежності України

У рамках святкових заходів з нагоди  30-річчя Незалежності України в Каховці відбулась низка спортивних заходів. 




21 серпня
(субота) на с/к «Олімпійський» вп’яте проходила відкрита Спартакіада «Ігри патріотів» серед учасників АТО/ООС. Учасників та вболівальників привітав міський голова Віталій Немерець. Учасники бойових дій змагалися зі стрільби з лука, стрільби з пневматичної гвинтівки, гирьового спорту та жиму штанги лежачі. За підсумками змагань в особистому заліку з багатоборства перемогу виборов Олег Савельєв, на другому місці – Євген Дядів, на третьому – Сергій Мухін. Переможці та призери спартакіади у багатоборстві та в окремих видах були відзначені грамотами, медалями та призами від відділу у справах молоді та спорту Каховської міської ради.

 Увечері того ж дня на «Олімпійському» відбувся матч третього туру чемпіонату України з футболу серед аматорських команд сезону 2021/2022. Спортивний клуб «Каховка» приймав команду ФК «ВАСТ» (Миколаїв). Цікавий поєдинок гідних суперників, за яким спостерігали близько півтисячі вболівальників, завершився бойовою нічиєю – 2:2 (м’ячі у каховчан забивали Сергій Гайдаєнко та Юрій Комягін).

22 серпня (неділя) на території літнього майданчику «Рандеву» пройшов традиційний відкритий турнір з шашок-64 (швидка гра). У змаганнях, організаторами якого виступили Каховська міська шашкова федерація спільно з відділом у справах молоді та спорту, стали 21 спортсмен різного віку з Каховської ТГ, Новокаховської міської ОТГ та Бериславської ТГ.

За підсумками турніру переміг каховчанин Володимир Дем’янюк, на другому місці – Євген Марчук (Каховка), на третьому – Володимир Коваль (Н.Каховка). У заліку серед жінок кращі результати показали: І – Ольга Мелехина (Малокаховка), ІІ – Євгенія Ралко (Каховка), ІІІ – Алла Ралко (Каховка). Серед учасників-ветеранів призові місця розподілились таким чином: І – Володимир Гонта (Нова Каховка), ІІ – Василь Райляну (с. Львово), ІІІ – Ігор Цигипа (Нова Каховка). У заліку серед юнаків та дівчат кращими були каховчани Максим Манійов, Андрій Ісаєв та Микола Смолін. Переможців та призерів нагороджено грамотами, медалями та призами від організаторів та спонсорів.

 24 серпня (вівторок) в шаховому клубі МПК «Меліоратор» проходив відкритий бліц-турнір з шахів, в якому взяли участь 17 шахістів з Каховки, Нової Каховки та Роздольного. Організатори: Федерація шахів м. Каховки, відділ у справах молоді та спорту міської ради, при організаційній підтримці управління культури міської ради та адміністрації МПК. Першість в турнірі визначалась за міжнародними правилами гри з блискавичних шахів та у два етапи: на попередньому етапі учасники були розподілені на дві півфінальні групи, в яких визначались по три кращих шахісти – учасники фінального етапу.

За підсумками турніру призові місця розподілились наступним чином: І – Олександр Межуєв (Нова Каховка), ІІ – Дмитро Кузьоминський (Каховка), ІІІ – Олексій Ктітор (Каховка). У заліку серед ветеранів кращими стали: І – Олег Пільщіков (Каховка), ІІ – Володимир Єгоров (Нова Каховка), ІІІ – Анатолій Назаров (Роздольне). Переможців та призерів відзначено грамотами та медалями від організаторів.

Також організатори змагань анонсують проведення традиційного відкритого турніру Каховської ТГ з шахів пам’яті заслуженого тренера України Валерія Войнаревича, який стартує 12 вересня 2021 року о 10.00 в шаховому клубі каховського МПК «Меліоратор».

 

24 серпня на стрітбольному майданчику зі штучним покриттям білі Каховської ДЮСШ (вул. Ф.Гаєнко, 6а) відбувся відкритий турнір Каховської ТГ з баскетболу 3х3 серед команд юнаків (2006 р.н. та молодші), в якому взяли участь шість команд з Каховки та Нової Каховки. У підсумку перемогу в турнірі святкувала каховська команда на чолі з капітаном команди Іллі Бутенко, яка у фіналі переграла каховчан з «Мілуокі Бакс» (капітан – Кирило Чумак). На третьому місці – новокаховський БК «Stuff» (капітан – Дмитро Межуєв). Кращими гравцями турніру визнані каховчани Кирило Чумак та Дмитро Мазур. Команди-призери та кращі гравці були нагороджені кубками, грамотами та медалями від організаторів – відділу у справах молоді та спорту міської ради та Каховської ДЮСШ.


Фото:

Нашi партнери