У Херсоні спортивними змаганнями завершилася робота фан-зони Паралімпійських ігор-2020

 5 вересня 2021 року  завершилася у Токіо  XVI літні  Паралімпійські ігри-2020. І так само завершилася робота єдиної в Україні фан-зони Паралімпіади-2020, яка працювала у ТРЦ «Фабрика». 



Ведучий щоденників Паралімпіади – фахівець із соціальної роботи Херсонського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді  Віктор Булка
підбив підсумки  досягнень української збірної, до якої входять дві херсонські спортсменки – Єлізавета Мерешко та Яна Лебєдєва: 
«Мав велику честь долучитися до цікавої події у ролі ведучого, тим самим – підтримати нашу незламну, мужню та сильну Духом збірну паралімпійську команду України, яка вкотре довела, що все МОЖЛИВО! Збірна України здобула 98 медалей: 24 золотих, 47 срібних та 27 бронзових. За кількістю медалей Україна – п’ята на Паралімпіаді, у медальному заліку – шоста. 
Ключові факти: Україна здобувала медалі в 10 видах спорту. Найбільше – у плаванні (43). Українські спортсмени встановили 8 світових рекордів на Паралімпіаді-2020: 5 - у плаванні, 3 - в легкій атлетиці. 98 медалей – другий результат за кількістю нагород для України за час виступів на Паралімпіаді», – підсумовує Віктор Булка. 
Завершальним акордом роботи фан-зони у ТРЦ «Фабрика»  стали змагання з бочче та настільного тенісу серед працівників ТРЦ «Фабрика», ДЮСШІ, Херсонського центру «Інваспорт», Херсонського обласного відділення НОК України, Херсонської обласної ради та відвідувачів ТРЦ, які провели Руслан Малашенко, Роман Панасюк та Ігор Величко. 
Переможців і призерів нагородили пам’ятними медалями та дипломами ТРЦ «Фабрика»
Організатори висловлюють вдячність ТРЦ  «Фабрика» за підтримку фан-зони як організаційно, так і фінансово.

Джерело: Херсонська міська рада

 


Фото:

Нашi партнери