У Новій Каховці студенти політехнічного коледжу зустрілись з учасницею чотирьох Олімпіад Іриною Новожиловою

8 вересня 2021 року  у приміщенні Новокаховської міської  бібліотеки №2 відбулася інформаційна година «Нова Каховка спортивна» для студентів Новокаховського приладобудівного фахового коледжу  (НКФПК), на яку запросили учасницю Токійської олімпіади легкоатлетку Ірину Новожилову.



У
зустрічі з Іриною Новожиловою, яка є учасницею Олімпійських ігор 2008, 2012, 2016, та 2020 років взяв участь заступник міського голови Володимир Арнаут.

Бібліотекар Ірина Рядних розповіла про спортивне життя Нової Каховки, про видатних спортсменів нашого міста. Особливу увагу приділила останній Олімпіаді – 2020, яка відбулася цього року в Токіо. Адженовокаховчанам  є чим пишатися: із шести учасників з Херсонської області троє спортсменів з Нової Каховки.

Ірина Новожилова дуже змістовно, а саме головне, цікаво, розповіла про свій спортивний шлях, про Олімпіади, в яких вона брала участь.

Зустріч проведена у форматі запитань і відповідей. І колектив бібліотеки, і молодь дуже вдячні Ірині за розповідь. Щоб досягти таких результатів, потрібно було наполегливо працювати.

А ще Ірина Новожилова подарувала бібліотеці книгу М.М. Булатової «Енциклопедія Олімпійського спорту в запитаннях і відповідях».

Від Володимира Арнаута студенти дізналися подробиці про будівництво Центру олімпійських видів спорту «Н2О Нова Каховка».


Фото:

Нашi партнери