Привітання голови облдержадміністрації до Дня фізичної культури та спорту

11  вересня  Україна відзначає свято спортсменів та тренерів, свято сильних і міцних духом людей – День фізичної культури та спорту. 
Цьогоріч влітку увага всього світу була прикута до японського Токіо, де атлети з багатьох куточків земної кулі змагались за нагороди ХХХІІ літніх Олімпійських та ХVІ Паралімпійських ігор 2020 року. 


Херсонщину на Олімпійських іграх гідно представили 6 спортсменів: Ірина Новожилова, Андрій Проценко і Гліб Піскунов у легкій атлетиці, Анастасія Павлова у стрільбі з лука, Алла Белінська у боротьбі вільній та Микола Просторов у стрибках на батуті. 
На Паралімпійських іграх змагалися херсонська плавчиня Єлизавета Мерешко та легкоатлетка Яна Лебєдєва. І я з великим задоволенням ще раз вітаю наших паралімпійок з тріумфальним виступом. 
Ці спортсмени – гордість Херсонщини та України, приклад для наслідування молодого покоління, які ще раз підтвердили, що заслужено перебувають в еліті українського і світового спорту. 
Я вдячний спортсменам, тренерам та всій великій спортивній родині Херсонщини за щоденну наполегливу роботу над собою, професіоналізм і цілеспрямованість. Саме завдяки вам вітчизняний спорт невпинно рухається уперед, а у спортивному літописі нашої держави відкриваються нові яскраві сторінки. 
Бажаю непереможного спортивного духу, нових здобутків на славу Херсонщини та України та удачі всім, хто присвятив своє життя великій справі –
спорту! 
 З повагою, 
Голова Херсонської   обласної державної адміністрації      Сергій КОЗИР


Фото:

Нашi партнери