Наталія Ігнатович дебютує у якості головної тренерки ФК «Восход»

На початку вересня у жіночому футбольному клубі «Восход» (Стара Маячка, Херсонська область) відбулася зміна тренера. 

Після невдалого старту у новому сезоні, керівництво клубу вирішило розірвати угоду з Сергієм Сапроновом, який працював з командою з квітня 2021 року. Нагадаємо, що у минулому розіграші «восходівки» здобули бронзові нагороди чемпіонату. Після завершення сезону команда майже повністю оновила свій склад – 15-ть гравчинь залишили клуб, на зміну яким прийшло шістнадцять новачків та футболісток, які повернулися після нетривалої паузи виступів за «Восход».




Таким чином, працювати з колективом керівництво довірило відомій легенді чернігівського футболу та спеціалісту у жіночому футболі – Наталії ІГНАТОВИЧ. Свій перший матч на посаді головного тренера команди Наталія Григорівна провела у поєдинку 6-го туру першого етапу Чемпіонату України з футболу серед жіночих клубів Восход (Стара Маячка) – Карпати (Львів).

Станом на 12 вересня 2021 року «Восход» (Стара Маячка) займає сьому сходинку у турнірній таблиці Чемпіонату України та веде боротьбу за потрапляння до першої шістки.

Довідка: Ігнатович Наталія Григорівна (12 січня 1968) — українська футболістка, відома завдяки виступам у складі чернігівської «Легенди», харківського «Житлобуд-1», краснодарської «Кубаночки» та польського клубу «Рольник». Екс-гравчиня національної жіночої збірної команди України (1993-2000 рр.).

Після завершення активних виступів перейшла до тренерської діяльності у жіночих футбольних клубах «Легенда» (Чернігів), «Спартак» (нині «Юність» Чернігів) та «Єдність» (Плиски). З 2010 до 2012 роки очолювала молодіжні жіночі збірні Ірану WU-17 та WU-19.

 

 

 


Фото:

Нашi партнери