Сергій Мішин – переможець Кубку Каховської територіальної громади з шашок-64

З нагоди відзначення Дня фізичної культури і спорту 11 вересня 2021 року у м. Каховка на території бази відпочинку «Чисті пруди» відбулись змагання відкритого розіграшу Кубку Каховської ТГ з шашок-64 (швидка гра) 2021 року.

Змагання, організовані Каховською міською шашковою федерацією спільно з відділом у справах молоді та спорту Каховської міської ради, зібрали 20 спортсменів різного віку з Каховки, Нової Каховки, Малокаховки та Бериславського району. 




За підсумками турніру володарем Кубку Каховської громади 2021 року став кандидат у майстри спорту з Каховки Сергій Мішин. На другому місці - Володимир Дем’янюк (Каховка), на третьому - Володимир Коваль (Нова Каховка).

У заліку серед жінок першість була за Ольгой Мелехиной з Малокаховки. Друге місце - у Ніни Чорнощоковой (Каховка), третє – у Любові Мірилко (Каховка).

Серед ветеранів трійка призерів за підсумками змагань виглядає наступним чином: І місце - Ігор Цигипа, ІІ місце - Володимир Гонта, ІІІ місце - Віктор Мануйло (усі – Нова Каховка).

Серед юних учасників кращі результати показали каховчани Микола Смолін, Андрій Ісаєв та Майя Мартинова.


Фото:

Нашi партнери