Визначились переможці юнацького турніру з футботу Суворовського району міста Херсона

У Суворовському районі до Дня міста Херсона  з 13 по 17 вересня 2021 року  за ініціативи районні ради проведено яскраве спортивне свято – юнацький турнір з футболу. 


Юнацький турнір з футболу серед команд загальноосвітніх навчальних закладів, розташованих у Суворовському районі, присвячений 243-й річниці заснування міста Херсона розпочався 13 вересня  на стадіонах «Кристал» та стадіоні КДЮСШ «Освіта. У відбіркових іграх взяли участь 14 футбольних команд дітей 2008-2009 рр.н., які були розподілені на дві групи: «Центр» і «Таврик». 
14 вересня завершилися відбіркові ігри турніру. У результаті захоплюючої та азартної гри визначилися переможці полуфіналу: ЗНЗ №№ 20, 6, 27, 56.
17 вересня  на стадіоні КДЮСШ «Освіта» пройшли фінальні  ігри,  за підсумками яких  перемогла команда гімназії № 56, на другому місці – школа № 27, на третьому - гімназія № 20. 
Голова Сув і оровської  районної у м. Херсоні  ради  Андрій Задніпряний нагородив переможців кубками, грамотами  і медалями
Ігри пройшли з азартом, палким праг¬ненням перемогти. Юні футболісти показали неабияку наполегливість, спритність, майстерність у володінні м`ячем, тактичні здібності, витривалість та блискучу гру.

 

 


Фото:

Нашi партнери