Новокаховчанка Лада Піскунова стала срібною призеркою чемпіонату України з легкої атлетики серед молоді у метанні молота

17-18 вересня 2021 року  у Львові пройшов командний чемпіонат України з легкої атлетики серед  ДЮСШ та СДЮШОР 2006 р.н. та молодше.

Серед учасників – юнаки та дівчата 2005 та 2006 років народження з 24-х областей України.

Херсонщину на цих змаганнях представляли вихованці ДЮСШ Новокаховської  міської ради 



Тренери ДЮСШ Новокаховської міської ради Владислав та Ірина Піскунови підготували до цих змагань своїх вихованонок – Ладу Піскунову та Наталію Овчинкіну, які спеціалізуються у метан
ні молота (вага молота 3 кг).

Учениця 10-го класу гімназії Новокаховської міської ради, кандидат у майстри спорту  Лада Піскунова вже має достатній досвід виступів на змаганнях різного рівня і неодноразово завоювувала призові місця. Вона добре розпочала свій виступ і в результаті виборола срібну нагороду чемпіонату серед дівчат  з результатом 58,33 м, програвши переможниці із Черкаської області Поліні Дзерожинській  8 см (58,41 м).

Її подруга Наталія Овчинкіна, яка навчається в ЗОШ №1, теж показала високий результат. У підсумку змагань вона послала молот на відмітку 46,04 м і виборола 4 місце.


Фото:

Нашi партнери