Перехідний Кубок Дніпровської районної у м. Херсоні ради з футболу виграла команда школи із Зеленівки

17 вересня 2021 року з останнім свистком судді на зеленому полі стадіону «Майстер-С» (смт Антонівка) завершився фінал ХVI футбольного турніру «Шкіряний м’яч – 2021», присвячений 243-й річниці заснування Херсона.

У справжніх футбольних баталіях за перехідний Кубок Дніпровської районної у місті Херсоні ради, які тривали на стадіонах «Старт» і «Майстер-С» протягом 4-ох днів, взяли участь більше 150 школярів 7-8-х класів закладів середньої освіти Дніпровського району. 




За підсумками відбіркових змагань до фіналу турніру  вийшли команди шкіл №№ 38, 48, 52,53.

Перехідний Кубок і «золото» турніру  у двобої з командою НВК № 48 виборола команда ЗОШ № 38 (смт Зеленівка) на чолі з капітаном, наймолодшим гравцем турніру, учнем 5-го класу Максимом НЕПОМЯЩИМ. Друге місце і срібні медалі у НВК № 48, третє місце і «бронза» – ЗОШ № 52, четверте  місце  і диплом учасника фінальних змагань у команди ЗОШ № 53.

Визначені кращі гравці фіналу: «Кращий нападник» - Іван ДЕРКАЧ (ЗОШ № 38), «Кращий захисник» – Нікіта ЗЯБЛОВ  (ЗОШ № 52), «Кращий воротар» – Олександр КАРАВАЦЬКИЙ (НВК № 48). Всі вони отримали статуетки і дипломи. :



Фото:

Нашi партнери