Артем Морозов став переможцем чемпіонату Європи MASTERS EMR2021 з веслування академічного

17-19 вересня 2021 року  на озері  Блед у Словенії відбувся чемпіонат Європи з веслування академічного  EURO MASTERS REGATTА  2021 on TOUR.  Про це  повідомляє Херсонська міська федерація веслування академічного.
 Серед херсонських веслярів-академістів є легендарний Артем Морозов, який будучи спортсменом майже досяг Олімпу (учасник трьох Олімпійських ігор), є діючим рекордсменом світу і чемпіоном світу 2014 року, багаторазовим призером чемпіонатів Європи і світу, переможцем і призером етапів Кубку світу і багатьох міжнародних регат, чемпіонатів і Кубків України.  

Зараз Артем Миколайович Морозов - провідний і перспективний тренер із веслування академічного, працює як із особистим складом збірної команди Збройних Сил України, так і тренером чоловічої збірної команди України з веслування академічного. 
 На чемпіонаті Європи MASTERS EMR2021 з веслування академічного  Артем Морозов у складі чоловічої четвірки парної разом із Юрієм Дюковим, Олександром Ляпіним та Леонідом Шапошниковим  став дворазовим чемпіоном Європи. 
Справжніми чемпіонами не народжуються. Справжніми чемпіонами стають через цільоспрямованність, тяжкий труд, вміння вдосконалювати себе і йти до своєї Мрії, спираючись на свій досвід із помилок і досягнень. 

Спортивна Херсонщина пишається своїми  земляками !



Фото:

Нашi партнери