Радяться директори регіональних центрів фізичного здоров’я населення "Спорт для всіх"

З 23 по 26 жовтня 2012 року  у м. Тернополі  відбудеться  семінар-нарада директорів регіональних центрів фізичного здоров’я населення "Спорт для всіх".

У рамках наради  пройде захист випускних проектів курсу підвищення кваліфікації  керівників мережі центрів "Спорт для  всіх", розглядатимуться питання щодо  проблем і перспектив діяльності обласних центрів, стану виконання у регіонах Всеукраїнських заходів, підготовки до проведення державної річної статистичної звітності за 2012 рік.Учасники семінару  ознайомляться  зі спортивною інфраструктурою Тернопільської області

Крім того, керівники центрів мають можливість 25 жовтня  взяти участь у VI Міжнародній науково-практичній конференції "Актуальні проблеми спорту для всіх: досвід, досягнення, тенденції".

У семінарі-нараді бере участь директор Херсонського обласного центру "Спорт для всіх" Сергій Ротонос.

Довідка. Центри фізичного здоров"я населення "Спорт для всіх" - це спеціалізовані бюджетні організації для провадження фізкультурно-оздоровчої та спортивної діяльності населення за місцем проживання та в місцях масового відпочинку. До системи центрів належать Всеукраїнський центр фізичного здоров’я населення „Спорт для всіх”, республіканський (Автономна Республіка Крим), обласні, Київський та Севастопольський міські, районні у містах Києві і Севастополі, міські та районні у містах центри.
Республіканський (Автономна Республіка Крим), обласні, Київський та Севастопольський міські, районні у містах Києві і Севастополі центри створюються відповідно Радою міністрів Автономної Республіки Крим, обласними, Київською та Севастопольською міськими, районними у містах Києві і Севастополі державними адміністраціями і належать до сфери їх управління.
Міські, районні у містах центри створюються міськими, районними у містах радами, належать до сфери їх управління і підпорядковуються виконавчим органам відповідних рад.
Центри є юридичними особами, мають самостійний баланс, рахунки в установах Державного казначейства, печатку із зображенням Державного Герба України та своїм найменуванням, штампи та бланки.


Фото:

Нашi партнери