У Скадовську відбудуться ІІ Всеукраїнські пляжні ігри «Beach Games»

З 24 по 30 вересня 2021 року на реконструйованих майданчиках пляжних видів спорту Скадовської територіальної громади та пансіонату «Енергія» відбудуться ІІ Всеукраїнські пляжні ігри «Beach Games» серед учнівської та студентської молоді.

25 та 26 вересня відбудуться змагання з пляжного футболу, волейболу, гандболу та боротьби серед учнівської молоді, в яких візьмуть участь понад 550 школярів з таких областей України: Закарпатської, Запорізької, Черкаської, Львівської, Волинської, Дніпропетровської, Харківської, Полтавської, Рівненської, Сумської, Хмельницької, Кіровоградської, Херсонської та м. Київ. 


Відкриття Ігор серед учнівської молоді відбудеться 25 вересня об 11.00 у м. Скадовську. На відкриття очікується приїзд Голови Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України Вадима Стеценка та Президента федерації учнівського спорту України Романа Греби.

28 та 29 вересня пройдуть аналогічні змагання серед студентської молоді, в яких візбмкть участь понад 500 студентів з таких областей України: Запорізької, Львівської, Полтавської, Сумської, Хмельницької, Кіровоградської, Вінницької, Чернівецької, Миколаївської, Одеської, Тернопільської, Херсонської та м. Київ.

Відкриття Ігор серед студентської молоді відбудеться 28 вересня об 11.00. На відкриття очікується приїзд Голови Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України Вадима Стеценка та Президента Спортивної студентської спілки України, ректора Національного університету фізичного виховання та спорту Євгена Імаса.

Заходи будуть проведені з дотриманням протиепідемічних заходів: усі учасники по приїзду до Херсона пройдуть експрес-тестування на COVID-19, для учасників на всі дні змагань закуплені медичні маски з розрахунку 3 шт. на одну особу на день, в достатній кількості закуплено антисептики, які будуть знаходитись в місцях проведення змагань та в місцях розміщення.


Фото:

Нашi партнери