Херсонські тенісистки перемогли в першому турі Вищої ліги серед жіночих команд

В м. Умані 26 вересня 2021 року закінчився 1 тур Вищої ліги серед жіночих команд. У турі взяли  участь 12 команд з 13 заявлених (у зв’язку з хворобою гравців не приїхала команда з Гребінки). 
У новому сезоні рівень багатьох команд приблизно однаковий, тому на турі була напружена та запекла боротьба. Жодній команді не вдалося закінчити тур без поразок. 

Перше місце у турі по сіла команда «ХФСК» м. Херсон (Іщенко Юлія, Шевчук Вікторія, Гордієць Маргарита, Антонюк Анастасія, тренер – Кузнецова Т.О.), набравши 23 очки. Друге місце зайняла команда «ДЮСШ-23» м. Київ (Оврях Аліна, Хаюзкіна Валерія, Плащинська Ангеліна, Василенко Вероніка, тренер Дробов Д.О.), 22 очки.  

Третє  місце виборола  команда «ДФКС» м.Дніпро (Новохацька Олександра, Пащенко Поліна, Горчакова Ганна, тренер Коркін С.Ж.), набравши однакову кількість очок з командою «ДЮСШ-23» м. Київ.

Беззаперечним лідером за кількістю перемог на турістала Новохацька Олександра з Дніпра (19 зустрічей - 18 перемог), на 2-3 місцях Закладная Яна з Полтави та Антонюк Анастасія з Херсона - 11 зустрічей -10 перемог.

Джерело: Федерація настільного тенісу України


Фото:

Нашi партнери