У херсонських школах пройшов «Олімпійський тиждень»

У рамках «Олімпійського тижня» у закладах освіти міста  Херсона пройшли різноманітні спортивні заходи. 
 У гімназії №16 до кожного класу на годину спілкування завітали видатні спортсмени Херсонщини, які поділилися досвідом з учнями, розказали, як спорт змінив їх життя на краще. Було проведено спортивну гру «Зупинка у місті здоров'я», гру-квест «За здоровий спосіб життя»; та майстер-класи зі спортивного орієнтування, вільної боротьби та рукопашного бою, а завершилося все змаганнями з волейболу та піонерболу серед учнів. 



У Херсонській початковій школі №7 пройшов олімпійський урок за участю вихованців гуртка «Контактного карате» Херсонського Центру позашкільної роботи (керівник Анатолій Абельмазов) та срібної призерки Параолімпійських ігор Токіо-2020 Яни Лебедєвої. 
Учні ліцею журналістики, економіки та правознавства здійснили традиційну екскурсію на факультет фізичного виховання та спорту Херсонського державного університету. Найбільший захват у школярів викликала зустріч з колишнім учнем ліцею, а нині студентом 4 курсу факультету фізичного виховання та спорту Захаром Жижко. Титули Захара приємно вражають: володар 2 дану з рукопашного бою, чемпіон Кубка України з козацького двобою, призер та чемпіон з бразильського джиу-джитсу, рукопашного бою, тренер з рукопашного бою та самозахисту. Ліцеїсти із задоволенням взяли участь у майстер-класі із самооборони, який провів Захар

 


Фото:

Нашi партнери