У смт Велика Лепетиха відбувся «Фестиваль Чемпіонів» з футболу

1 жовтня 2021 року «Фестиваль Чемпіонів» за проєктом «Відкриті уроки футболу» Асоціації футболу пройшов і у смт. Велика Лепетиха.
Зазначимо, що захід проходить в адаптованому форматі до всіх санітарних та протиепідемічних норм.
На футбольному полі, що було розділене на 6 квадратів, на дітей чекали різноманітні вправи з м’ячем, веселі естафети, ігри на точність, на швидкість та інше. Був також присутнім і майданчик психолога та майданчик здорового способу життя. Цей фестиваль відкритий для всіх не залежно від здібностей, для хлопчиків і дівчаток. На нього також були запрошені діти-ВПО з Криму, діти учасників АТО діти із сімей із соціальними проблемами. 
Головна мета проєкту – здружити усіх дітей між собою. І всі діти це наші маленькі чемпіони, які стануть справжніми чемпіонами в майбутньому!
Перед початком заходу усіх учасників привітали почесні гості: відомий український футболіст та тренер, перший віце-президент Української асоціації футболу Анатолій Дем‘яненко, голова Херсонської обласної державної адміністрації Сергій Козир, виконавчий директор Херсонської обласної асоціації футболу Олексій Кручер.
Сергій Козир наголосив, що такі уроки футболу дуже важливі для дітей, особливо школярів. Адже у цьому віці у дітей формуються усі звички та навички. І дуже важливо, щоб вони обрали здоровий спосіб життя та захопилися спортом.
Анатолій Дем‘яненко передав вітання від Президента УАФ Андрія Павелка, та побажав, щоб таких чудових заходів на Херсонщині було якомога більше.
У свою чергу Олексій Кручер запросив гостей виконати свою почесну місію – вручити нові футбольні м’ячі представникам місцевих шкіл.
Крім того, увесь інвентар, який був використаний для проведення заходу, а це фішки, маніжки, м’ячі, кожній дитині – футболка з лого, тренерам – нові спортивні костюми та інш., залишається місцевим школам, що брали у ньому участь

Фото:

Нашi партнери