«Фестиваль Чемпіонів» у с. Горностаївка

У п’ятницю, 1 жовтня 2021 року була багата на спортивні події на Херсонщині. З самого ранку у селі Горностаївка розпочався чудовий захід за проєктом Української асоціації футболу, що проходить за підтримки благодійного фонду «Розвиток футболу України» – «Фестиваль Чемпіонів»! Про це повідомляє Херсонська обласна асоціація  футболу



На урочисте відкриття завітали почесні гості: це легенда футболу, перший віце-президент Української асоціації футболу Анатолій Дем‘яненко, голова Херсонської обласної державної адміністрації Сергій Козир, виконавчий директор Херсонської обласної асоціації футболу Олексій Кручер та інші
Почесні гості привітали учасників уроків футболу, та побажали їм спортивних успіхів та досягнень.
Після привітальних слів Сергій Козир та Анатолій Дем’яненко виконали свою почесну місію – вручили нові футбольні м’ячі від Української асоціації футболу представникам місцевих шкіл.
Після невеличкої бадьорої розминки діти приступили до занять. На кожному з квадратів тренери та їх помічники демонстрували школярам різноманітні вправи, естафети та веселі ігри з м’ячем.
Протягом проведення всього дійства на стадіоні панував справжній святковий настрій, діти отримали безліч позитивних емоцій, а деякі познайомилися з новим для них видом спорту – футболом! 
Увесь інвентар, який був використаний для проведення заходу, а це фішки, маніжки, м’ячі, кожній дитині – футболка з лого, тренерам – нові спортивні костюми та інш., залишається місцевим школам, що брали у ньому участь.

Фото:

Нашi партнери