Юрій Соболевський нагородив представників Херсонської обласної федерації боксу

Херсонські боксери продовжують підкорювати спортивні вершини.

Так, на чемпіонаті України з боксу серед чоловіків, що відбувся з 6 по 11 вересня  2021 року в Одесі, херсонець  Олександр Меленюк здобув срібну нагороду у ваговій категорії 63,5 кг.

Представник Херсонської обласної федерації боксу провів 4 технічні поєдинки, а у фінальному бою, рішенням суддів, поступився опоненту з Чернігівської області.



В подяку за його високі спортивні досягнення, підвищення міжнародного авторитету України, популяризацію фізичної культури і спорту в Херсонській області та здобуття ІІ місця в чемпіонаті України з боксу серед чоловіків Херсонська обласна рада відзначила спортсмена Почесною грамотою.

Нагороду 6 жовтня 2021 року вручив сьогодні перший заступник голови Херсонської обласної ради – керівник виконавчого апарату Юрій Соболевський.

Також персональними грамотами були  відзначині тренер спортсмена Сергій Меленюк та секретар Херсонської обласної організації Федерації боксу України Вадим Яровий.

«Херсонська обласна рада докладатиме максимум зусиль, аби зміцнити матеріально-технічну базу дитячо-юнацьких спортивних шкіл з боксу та забезпечити необхідне фінансування для їх стабільного функціонування», – зазначив  Юрий Соболевський. 


Фото:

Нашi партнери